B&B Tours | Voor Koppels Alleen
Op aanvraag
Route Op Maat
Een nieuwe manier van fietsen binnen Nederland. Betaalbaar, volledig verzorgd en verantwoord. Deze meerdaagse tocht laten we volledig aansluiten bij uw wensen en wordt daarbij samengesteld volgens de richtlijnen van het RIVM. Natuurlijk met bagagetransfer!

Voor Wielrenners

B&B Tours belooft uitermate succesvol te worden onder wielrenners die dagenlang als koppel door de provincie willen rijden. Je wordt daarbij uitgerust met een geavanceerd communicatiesysteem voor wielrenners, zodat je ook onderweg uitvoerig kunt blijven communiceren, zonder dat je afgesloten wordt van de buitenwereld. Dat is meer dan rekening houden met de huidige omstandigheden! 

Voor Tourfietsers

Ook voor tourfietsers zonder sportieve doelstellingen is B&B Tours een prachtige gelegenheid om je vakantie aan te besteden. Terwijl je van verblijf naar verblijf fietst geniet je van een prachtige omgeving langs een route die wij speciaal voor jou op maat hebben samengesteld. De overnachting zal niet teleurstellen, aangezien we deze zelf hebben geselecteerd!

Voor Steppers

Met B&B Tours kunnen we een route uitstippelen die voor de stepper uitermate geschikt is. Met overnachtingen in afwisselende maar uitstekende B&B's kunnen we een onvergetelijke meerdaagse steptocht voor je organiseren, waarbij je niet de ballast van de bagage met je mee hoeft te dragen. Deze wordt voor je gebracht naar het volgende verblijf! Met een geavanceerd communicatiesysteem blijf je onderweg met je partner leuke gesprekken houden!

ETAPPE CYCLING TOURS

newsletter

Tel.: +31 (0) 622118408

Zwolle, The Netherlands

©2020 door Etappe Cycling Tours. Met trots gemaakt met Wix.com

GGTO.jpg