B2B MOgelijkheden

Wij zijn altijd op zoek naar vruchtbare samenwerkingen met bedrijven binnen de wieler- en fietsbranche of met bedrijven die juist willen profiteren van ons aanbod. Bent u ons op het spoor gekomen en ziet u een samenwerking met Etappe Tours wel zitten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan direct per mail of via de onderstaande formulieren. Samen staan we altijd sterker...!

HOTEL

ACCOMODATIES

fietstocht

AGENTSCHAPPEN

personal

trainers

CLINICS

Accommodaties

Voor de organisatie van onze wielertochten zijn we altijd op zoek naar hotelaccommodaties die graag onze fietsers willen ontvangen. Bevindt uw hotel zich in een fietsomgeving dat past in de tocht die wij aanbieden? Of bezit u meerdere accommodaties en lijkt het u leuk om fietstocht te organiseren tussen uw accommodaties? Wij creëren een aantrekkelijke route en brengen uw hotel onder de aandacht bij onze doelgroep.

Agentschappen

Wij brengen onze fietstochten graag bij zoveel mogelijk geïnteresseerden onder de aandacht. Voor reisagenten hebben we B2B tarieven, die u per mail bij ons op kunt vragen.

Personal Trainers

Personal trainers of fietsclinic verzorgers kunnen hun cliënten iets extra's aanbieden met een fietstocht waarbij de trainer zich alleen hoeft bezig te houden met de begeleiding van de cliënt. Wij verzorgen de bagagetransfer en organiseren de overnachting. In overleg kunnen we samen tot een compleet pakket komen. Neem gerust contact met ons op.