Op aanvraag | Route Op Maat

B&B Tours | Voor Koppels Alleen

Een nieuwe manier van fietsen binnen Nederland. Betaalbaar, volledig verzorgd en verantwoord. Deze meerdaagse tocht laten we volledig aansluiten bij uw wensen en wordt daarbij samengesteld volgens de richtlijnen van het RIVM. Natuurlijk met bagagetransfer!
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

Op aanvraag
Route Op Maat

Over

Wil je er na een stressvolle periode toch even tussenuit?

Met jouw partner kies je het aantal overnachtingen in je regio en wij stippelen een mooie route in een rustige omgeving tussen verschillende Bed & Breakfast locaties. Je fietst daarbij met z'n tweeën, dus wel zo veilig.

In de ochtend geniet je van je ontbijt en maak je je lunchpakket voor 's middags alvast klaar. 

 Met maximaal 2 personen fiets je zorgeloos over een unieke route naar de volgende bestemming. Je bent uitgerust met een communicatie systeem, zodat je goed met elkaar kunt blijven communiceren ook als je achter elkaar fietst! Zo geef je op drukke fietspaden anderen de ruimte om te passeren maar kun je met elkaar en met de gastheer of gastvrouw op afstand blijven communiceren!

De bagage wordt voor je gebracht naar het volgende verblijf, zodat jij zorgeloos van de tocht kunt genieten!

Tegen de avond kom je aan op de B&B waar jouw bagage al op je staat te wachten. De boodschappen zijn al voor je gedaan aan de hand van jouw persoonlijke maaltijdwensen, zodat je het alleen nog maar hoeft te bereiden in je eigen keuken. Zo geniet je ook 's avonds zorgeloos van een welverdiende vakantie.

Registratie is afgesloten

Deel deze challenge!

ETAPPE CYCLING

Subscribe Form

Tel.: +31 (0) 622118408

Hasselt

  • Facebook
  • Twitter

©2020 door Etappe Cycling Tours. Met trots gemaakt met Wix.com