Datum wordt later bepaald | Sport Campus De Pelikaan

Fiets Unlimited! 2021

Op 24 april stond de eerste fietstocht op het programma met speciale aandacht voor de gehandicaptensport. Aangezien het nu nog ontbreekt aan perspectief voor de organisatie, moeten we dit uitstellen tot een later te bepalen datum.

Tijd en locatie

Datum wordt later bepaald
Sport Campus De Pelikaan, Haersterveerweg 2B, 8034 PK Zwolle, Netherlands

Over

Onder toezicht van- en in samenwerking mét de gemeente werkten we hard aan de mogelijkheid om op 24 april een fietsevenement te organiseren voor iedereen, mét zonder lichamelijke of verstandelijke beperking. Helaas moet dit worden uitgesteld. De tocht zal volledig in het teken staan van fietsen met een beperking. Deze tocht wordt georganiseerd door Etappe Tours in samenwerking met Stichting WijZ, Sport Campus De Pelikaan in Zwolle. 

De fietsroute "over de weg" leidt door de prachtige Kop van Overijssel met rustige fietspaden of mooie kronkelige dijken en langs uitgestrekte rietvelden. De totale afstand bedraagt circa 72 km, maar kan eenvoudig worden ingekort. Voor de competatief ingestelde deelnermers houden we verschillende klassementen bij. Hiervoor komt t.z.t. meer info over beschikbaar. 

Ook mag de organisatie gebruik maken van het nabijgelegen MTB parcour in het Westerveldse Bos. Dit is een relatief korte route, waar je meerdere ronden kunt afleggen en mee kunt doen met een challenge en een dagklassement.

Om de toestroom te reguleren hebben we de starttijden verdeeld in blokken. Jouw starttijd staat vermeld op het ticket. Zoals gezegd kan en mag iedereen meedoen. Voor onderstaande catergoriën stippelen we een leuke route uit.

Categoriën:

Time trial Westerveldse Bos - offroad MTB baan

Asfalt Kop van Overijssel - max 120km

Tijdsblokken:

A Start tussen 10 en 10.30u; De tickets zijn nu beschikbaar

B Start tussen 10.30 en 11u; de ticket zijn nog niet beschikbaar

C Start tussen 11 en 11.30u; de tickets zijn nog niet beschikbaar

D Start tussen 11.30 en 12u; de tickets zijn nog niet beschikbaar

 

We verwelkomen je graag! Tot dan!

scheduleTitleText


 • 7 uur
  Fietstocht Zwolle e.o.
  Westerveldse Bos e.o.
Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Startbewijs
  €5
  €5
  0
  €0
Totaal€0

Deel deze challenge!

ETAPPE CYCLING

Subscribe Form

Tel.: +31 (0) 622118408

Hasselt

 • Facebook
 • Twitter

©2020 door Etappe Cycling Tours. Met trots gemaakt met Wix.com