FIETSCRUISE BORDEAUX

Dag 1 (Zaterdag)

Je komt aan op eigen gelegenheid en er is een optionele transfer  vanaf ons ontmoetingspunt in Bordeaux naar de locatie van de boot nabij het Canal des Deux Mers at Castets-en-Dorthe.

 

U wordt geholpen met uw bagage en de weg gewezen naar uw slaaphut op het schip, MS Bordeaux. Naderhand heb je de mogelijkheid je fiets te pakken en te beginnen aan je eerste kleine trip in het plaatsje Castets. Deze fruitachtige omgeving staat ook wel bekend als "Klein Holland", door haar vele akkerbouw en fruitvelden

 

Tijdens het welkomstdrankje maak je kennis met de bemanning en de overige gasten. Tijdens het diner kun je al wat eerste gesprekken gaan voeren met je medereizigers. Je neemt plaats aan een grote tafel en kunt, als er behoefte is,  dagelijks van plaats wisselen.

Opmerking: Elke dag fiets je in het hart van een nieuw soort van Bordeaux's wijn.  De reisleider / gids zal een House of the Wine laten zien, waar je een paar minuten kunt stoppen om het wijngebied van de dag te ontdekken, ook met het proeven van lokale wijnen (gratis voor individuele gasten).  Dit is een waardevolle tussenstop, ook voor degenen die van plan zijn de wijngaarden te bezoeken. Ze dienen als informatiebron voor de wijngerelateerde activiteiten in hun omgeving. Je zult elke dag onderweg ook een VVV-kantoor, historische monumenten, coffeeshops, restaurants en andere aan te raden plaatsen goed weten te vinden.