Dit Miste Ik Nog: een bagagetas!

Bijgewerkt: 4 jul 2020

Ik zocht al een tijdje naar een geschikte tas voor deze mooie enviolo-AutomatiQ equipped HNF Heisenberg, waarmee ik (steeds meer) dagelijks naar Zwolle fiets. Ik was die "natte-rug-bezorgende" rugtaswel een keer zat šŸ˜‰


Ik zocht een betaalbare tas die precies groot genoeg is om al het benodigde te kunnen herbergen. Voor mijn tas viel mijn oog in eerste instantie op NewLooks, vanwege het uiterlijk en de vele handige opbergvakken met "uitklapbare" zijkanten. Maar bleek uiteindelijk ook afhankelijk van het Ć¼berhandige Malik kliksysteem van Basil. Zie hieronder het resultaat! Ideaal voor zowel fietstochten als woon-werk!

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Ā 

ETAPPE CYCLING

Subscribe Form

Tel.: +31 (0) 622118408

Hasselt

  • Facebook
  • Twitter

Ā©2020 door Etappe Cycling Tours. Met trots gemaakt met Wix.com