UPDATES

Volg hier de nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Etappe Cycling Tours

 UPDATE OMTRENT COVID-19

20 maart 2020

Volg hier de laatste ontwikkelingen omtrent ons beleid rond Covid-19

ETAPPE TOURS & KOSTKA STEP CLINICS

15 maart 2020

We zijn zeer blij mee te mogen delen dat Etappe Tours een nauw en uniek samenwerkingsverband met Kostka Nederland heeft gesloten. Dat wil zeggen dat we ons naast het fietsen ook kunnen richten op het zgn footbiken, modern woord voor "steppen" een sport en "hobby" weer in opkomst en in een nieuw jasje gestoken. Het doet ons dan ook heel goed om het Team van Etappe Cycling Tours uit te mogen breiden met Marko Los (eigenaar Kostka Nederland) en daarmee het aanbod en doelgroep te kunnen vergroten.

Door onze nieuwe samenwerking met Kostka kunnen we onze klanten volledig verzorgde clinics  aanbieden, waardoor je de fijne kneepjes van het "steppen" leert. Haal zo het maximale plezier uit de tips & tricks van een specialist!

NIEUWSTE VACATURES

15 maart 2020

Om ons team up-to-date te houden en aan de vraag te kunnen blijven voldoen, zijn we eigenlijk continu op zoek naar samenwerkingen en vrijwilligers die ons team willen versterken. We hebben ontzetten interessante vacatures dus neem snel een kijkje!

ECT EN "DE KRACHT VAN SPORT" SLUITEN DE HANDEN INÉÉN

5 maart 2020

"De Kracht van Sport" is inmiddels een bekende naam onder de maatschappelijke sport-organisatoren. Trots kunnen we melden dat per 5 maart elkaar hebben getroffen en elkaar gaan aanvullen op het gebied van toertochten, promotie en vrijwilligerswerving!

NU OOK ÉÉNDAAGSE WIELER- EN FIETSTOCHTEN BINNEN NL

15 maart 2020

Vanaf dit jaar hopen we zo snel mogelijk ééndaagse wielertochten binnen Nederland te kunnen organiseren. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates!

 
dekrachtvansport.png
GGTO.jpg

ETAPPE CYCLING TOURS

newsletter

Tel.: +31 (0) 622118408

Zwolle, The Netherlands

©2020 door Etappe Cycling Tours. Met trots gemaakt met Wix.com