wijn

beleving

nouvelle-aquitaine

&

fietsen   proeven  varen

In samenwerking met Aquitaine-Croisieres

 

Fietsen 

Wijngaarden 

&

Interessante gesprekken

Tijdens de fiets-cruise kun je je eigen fiets gerust thuis laten. De bemanning van de MS Bordeaux heeft voor jou een passende fiets klaarstaan. Er is een ruime keuze waaruit je kunt kiezen. Toerfietsen, e-bikes, maar ook racefietsen en speciale fietsen behoren tot de mogelijkheid.

 

De fietsroutes zijn nauwkeurig uitgestippeld en kunnen, indien naar wens, aangepast worden naar je eigen niveau. De 6 etappes leiden je door de prachtige wijnregio's langs de rivieren Dordogne en Garonne die de omgeving van Aquitanië te bieden heeft.

Naast het fietsen en het wijnproeven is er vooral veel tijd elkaar te leren kennen. De passagiers komen uit de hele wereld en zijn doorgaans zeer geïnteresseerd en dat leidt tot de meest interessante en leuke gesprekken

 

op de fiets langs de wijnvelden

Breng tijdens de fietscruise door Aquitanië een bezoek aan de vele wijngaarden en wijnhuizen van topkwaliteit die deze fantastische regio te bieden heeft.

 

 

vaarroute

Hiernaast de route die de MS Bordeaux aflegt van zaterdag tot zaterdag. Je ziet daarbij de verschillende regio's die u gaat passeren met de daarbij behorende wijnsoorten. Saint Émilion en Cotes de Bourg bevindt zich hoofdzakelijk op limestone ondergrond. De meest prestigieuze en duurste wijnen komen uit de Medoc regio, even ten noorden van Bordeaux.

De tocht duurt 8 dagen en 7 overnachtingen. U heeft de keuze om 6 dagen te gaan fietsen en de wijnroute af te leggen met uw eigen fiets of een fiets te huren. U kunt tijdens de boeking aangeven of u een e-bike of gewone fiets wilt huren.

Heeft u geen zin om te fietsen? Dan kunt u ervoor kiezen om te gaan wandelen, golfen of gewoon in de omgeving rond de boot te ontspannen . Ook biedt Aquitaine Croisieres u de mogelijkheid met gemobiliseerd vervoer de hotspot in de omgeving te bekijken.

 
 

PRIJZEN & BESCHIKBAARHEID

Voor compleet verzorgde  "Bike & Wine" Cruise arrangementen. 

8 dagen

cruise over de Garonne & Dordogne

fietsen

3-gangen diner

wijngaarden & château's

wijnproeven

deskundige rondleidingen

Bedrijfsarrangement

WINE EXPERIENCE